Bij deze ook de vragen van Arno, het zijn er wel wat minder dat 20 omdat er vragen bij zaten die al voorkomen in andere interviews, maar ik hoop dat u geniet van de overgebleven vragen van Arno. Arno bedankt. Groet Rob.

Het interview van Arno 


Vraag 1: Je bent geboren in Haarlem, wat vind je het mooiste in Haarlem 

Antwoord Rob: Ja ik ben een echte mug(maar ik kan steken als een bij,) zo noemen ze een Haarlemmer, het mooiste in Haarlem vind ik de binnenlie  (valt nog net onder Haarlem,) mooi open en veel natuur. Ja verder zijn er meerdere plekjes. Haarlem is een hele mooie stad en ik raad dan ook de mensen aan die Haarlem nog nooit hebben gezien om dat snel eens te gaan doen, want dat is zeker de moeite waard, Haarlem heeft heel veel bezienswaardigheden.  

Vraag 2: Wat zou je van je leven 1 keer willen doen

Antwoord Rob: Vissen op Curaçao, op zo een boot die marlijnen vangt, of tonijn. Haaien vangen, lijkt me geweldig. 

Vraag 3: Waar zou je als je bekend was geweest een concert hebben willen geven de Amsterdam arena of de kuip

Antwoord Rob: Als ik bekend had geweest had ik gekozen voor de Kuip, ik moet je zeggen, ik heb in mijn leven zo vaak in Rotterdam gestaan en ik vind het Rotterdamse publiek echt geweldig, dus ik zou gelijk voor de Kuip kiezen, iets wat je denk ik niet had verwacht, ja de Rotterdammers die ik ken zijn altijd heel loyaal geweest naar mij toe en dat wil ik dan zeker terug doen, op naar de Kuip hahahhahaha. 

Vraag 4: Wat is het mooiste nummer van Andre Hazes wat je hebt vertolkt

Antwoord Rob: Ja dat is toch weer een moeilijke vraag, want ik ben ervan overtuigd dat het met je gemoedstoestand te maken heeft, het ene moment vind je dat nummer de mooiste en het andere moment weer een ander nummer, maar ik zing heel graag "Bloed, Zweet en Tranen" "Hoe ben ik hier terecht gekomen" "Ga" "Het is te laat"  "Ik ben zo eenzaam zonder jou"  "Zij gelooft in mij" "De Vlieger"  "La Mamma" "Zeg maar niets meer" ja zo heb ik er nog wel een stuk of 50.

Vraag 5: 30 juni is het grote feest in de Pepsi Stage zou dit vaker gedaan moeten worden

Antwoord Rob: Je doelt  op een jaarlijks terugkerend feest ter gelegenheid van de verjaardag van André Hazes, ja daar kan ik als Hazesfan maar één ding op zeggen, ja natuurlijk hoop ik dat dat vaker georganiseerd wordt. Kijk ik ben ervan overtuigd dat André nooit vergeten zal worden, maar zo een jaarlijks feest ter gelegenheid van André is dan ieder jaar weer een feest, met zijn fans en alleen zijn liedjes, dus ik hoop echt dat Arnold en Marion dit vaker willen doen voor de fans, ze kunnen in ieder geval altijd op mij rekenen, als ze dat willen natuurlijk.  

Vraag 6: Bij je optredens is het altijd gezellig wat doet dit met je 

Antwoord Rob: Ik word er altijd zo bloed chagrijnig van hahahhahahha, nee hoor hahaha, ja dat is een open doel, dat vind ik natuurlijk super gaaf, ik ben een gezelligheidsmens en moet dan ook altijd mensen om me heen hebben, alleen zou ik gek worden, ik kan geen dag alleen zijn, dus die optredens doen me heel erg goed, 


Vraag 7: Heb je behalve vissen nog meer hobby's 

Antwoord Rob: Jazeker: Films ,fietsen, muziek, dieren, internet, computer, troep maken hahaha.      

Vraag 8: Geloof je ook in wederterugkering in ander gedaante als je weg bent 

Antwoord Rob: Nee ik geloof er niet in en ik zou ook niet terug willen komen als iets anders. Ook vind ik het zo, al zou je als ander mens terugkomen, wat heb je daar aan als je het niet weet, als je niets weet van je vorige leven, kun je ook niets geleerd hebben ervan. Nee, ik hoop dat er een hemel is waarin we elkaar weer terugzien, want er zijn best wel al mensen die ik mis die daar dan nu al zouden zijn, laat er maar een hemel zijn!!!  

Vraag 9: Zo ja in welke gedaante

Antwoord Rob: Niet dus. Maar even een mopje tussendoor dan die daar over gaat. Kijk, op een gegeven moment had die man uit jouw straat wel geluk, toen hij dood ging kreeg hij wel de kans om terug te mogen naar aarde, hij heeft dat helaas een klein beetje verpest, dit gebeurde er: 

Hij ging dood en kwam aan bij de hemelpoort waar Petrus stond te wachten, Petrus zegt tegen die man, u krijgt 1 kans om terug te mogen keren naar aarde, maar dan moet u voor mij terug te trap af (10.000 treden) en een ons ham halen, nou die man doet dat natuurlijk en ja hoor halverwege op de terugweg komt hij jou tegen Arno, de man legt je het hele verhaal  uit en denkt, ach laat ook maar, ik ga weer mee naar boven met Arno, boven aangekomen staan jullie samen voor de hemelpoort, doet Petrus de poort weer open en zegt tegen die man, hallo ik had om één ons ham gevraagd, niet om een heel varken hahahahahahahhahhahahhahahhahahha LOLOLOLOLOLOL,  sorry Arno, was even een grapje, gelukkig kan jij er goed tegen. (Hoop ik.)

Vraag 10: Rachel heeft huis verkocht van andré als je het zelf had kunnen kopen had je dit dan gedaan 

Antwoord Rob: Nee ik had het niet gekocht, al had ik het geld ervoor gehad, er zijn nu al een paar mensen die denken dat ik op André wil lijken, wat zullen ze dan wel niet zeggen. Nee ik vind het een prachthuis, heel erg mooi, maar ik zou het dus niet kopen. Maar ach waar hebben we het over, ik kan nog niet eens de voordeur betalen.

Vraag 11: Zou je als je het huis had er ook fans laten komen kijken 

Antwoord Rob: Nee ook niet, kijk dat is niet waar je een huis voor koopt, je koopt een huis omdat je daar je privé en je thuis van wil maken, (André zelf stelde zijn huis toch ook niet open omdat hij André was) het zou denk ik anders zijn als er een groep Hazesfans het met elkaar zouden kopen, dan kun je er een soort museum van maken, net als Graceland van Elvis Presley. Zo hypocriet als ik ben, zou ik er wel graag willen kijken. Maar als je daar zelf zou wonen wil je toch ook niet dat iedereen maar op je bank gaat zitten.  

Vraag 12:  Wat zou je doen als je een verbod kreeg om nog liedjes van andre te mogen zingen 

Antwoord Rob: Gelukkig kan zoiets helemaal niet, daar komt bij dat toen André nog leefde, dat hij het helemaal niet erg vond dat ik zijn nummers zong, maar mocht het zo zijn dat ze het zouden kunnen verbieden, ja weet ik niet, ik zou ze toch blijven zingen denk ik. 

Vraag 13: Hoe komt het toch dat je opeens zo mager wordt wat is je recept

Antwoord Rob: Sorry hoor, maar is je bril kapot hahahhaha, of zit je me ook al in de maling te nemen hahhaha, ik heb een tijdje dat citroensap kuurtje gedaan, maar helaas, ik vind het dieëten op zich niet zo erg, alleen het zo houden van het gewicht gaat me niet goed af.  Die body van Schwarzenegger krijg ik echt nooit ahahhaha. Ik doe nu een sherrykuur hahahaha.

Vraag 14: Wat zou je het allerliefste nog willen in dit leven

Antwoord Rob: Kijk even naar vraag 2 hahahahahhahahhahah.

Arno Bedankt.