Hallo, van Barbara (Danielle) en van Daantje Sluyter, mocht ik van ieder ook 20 vragen ontvangen, ik heb van hun twee interviews ieder 10 vragen eruit gepikt en die beantwoord.  Zie hieronder het interview van Barbara en Daantje. De twee meiden hebben ook een eigen plekje op het internet, neem daar ook eens een kijkje, hun site staat vermeld onder hun interview aan mij. 

Groet Rob.                                               

De tien vragen van Barbara                

Vraag 1: Als je een nare dag heb gehad...kan je dan 's avonds gewoon vrolijk zingen?

Antwoord Rob: Als ik een nare dag achter de rug heb en ja dat komt wel eens voor, dan zullen de mensen waar ik op moet treden dat niet merken, dan zal ik waar ik op moet treden gewoon een heel gezellig en zo goed mogelijk optreden neerzetten. Ja kijk, die mensen betalen voor mij en die wensen een leuke avond, dus die mogen niets merken van mijn nare dag.

Vraag 2: Jouw liedjes, heb jij die zelf geschreven?

Antwoord Rob: Nee ik heb tot voor kort nog nooit een nummer zelf geschreven, ik probeerde het wel eens maar halverwege schoot alles wat ik bedacht weer uit mijn hoofd en was ik het weer kwijt. Totdat ik op een gegeven moment midden in de nacht wakker werd en het nummer "Diep in mijn hart"  schreef, het is mijn eerbetoon aan André Hazes. Het nummer dat ook uiteraard het meest aan mijn hart ligt.

Vraag 3: Vind jij dat je zelf goed kan zingen??

Antwoord Rob: Hahahahaha, rare vraag en om dat nu over jezelf te moeten zeggen, laat ik het zo zeggen, ik vind dat het altijd beter kan en ben dan ook niet snel tevreden, ik heb helaas een vreemde tik en dat is als ik in de studio nummers in moet zingen, of op tv, dan merk ik dat ik dat lang niet zo goed doe als dat ik live op het podium doe, te veel zenuwen denk ik.  

Vraag 4: Hoe ga jij met stalk-fans om?

Antwoord Rob: Stalk-fans hahahahahha, die heb ik gelukkig niet veel gehad, ik begin gewoon terug te stalken hahhaha. Nee ik heb wel eens een paar fans gehad die het niet helemaal begrepen en me regelmatig lastig vielen, maar ik kan daar gelukkig vrij goed mee omgaan en op een gegeven moment hield het vanzelf op.   

Vraag 5: Ben je omdat je artiest bent vriendelijk tegen iedereen, of als je iemand niet moet laat je het blijken??

Antwoord Rob: OOOOOJEEE, geloof me Barbara, dat wil je niet meemaken, als ik echt de pik op iemand heb en ik kan niet anders laat ik het echt ook in het openbaar wel merken en die gene moet dan echt maken dat ie weg komt, maar van huis uit ben ik in eerste instantie wel eerst aardig, maar flik me geen kunstje. 

Vraag 6: Word je wel eens emotioneel bij een optreden...als iemand spontaan begint te janken...of zoiets

Antwoord Rob: Ik zal je vertellen dat ik dat niet altijd in de gaten kan hebben, maar toen André Hazes overleed was dat heel erg, ik moest het weekend erna gewoon werken in Rotterdam, dan moet je ook weten dat André in Rotterdam echt zo geliefd was en is, maar de grootste kerels stonden als kleine kinderen te janken onder mijn optreden toen ik een  nummer deed van André,  ja toen had ik het ook niet meer. 

Vraag 7: Welk optreden zal je je leven niet vergeten?

Antwoord Rob: Hahahhaha, ik weet niet meer waar het was, maar ik kom op een gegeven moment op een optreden ergens in het land en ja voor ik optreden moest ga ik heel stoer een mop staan te vertellen en ik ben heel druk bezig met die mop, en vertellen, en vertellen, iedereen stond mee te luisteren, en ja hoor daar schiet mijn stifttand mijn bakkes uit, je begrijpt het hele zooitje lachen gieren en brullen, ik schaamde me dood hahahahhahah. 

Vraag 8: Wie vind jij een goede artiest behalve Andre Hazes en Elvis Presley??

Antwoord Rob:  Patsy Cline,  Julio Iglesias,  Abba,  Toon Hermans, Renee de Haan, Paula Snoeren  (www.paulasnoeren.nl) Paul de leeuw, The Marvericks, Bee Gees, Rob de Nijs, Fern Kinney met het nummer (TOGETHER WE ARE BEAUTIFUL) vind ik bloedmooi, Ramses Shaffy, ja dat zijn er nog veel meer, maar dat moet me dan even te binnen schieten, maar dit is dan ook een kleine impressie.  

Vraag 9: Slaap je naakt?

Antwoord Rob: HAhahhahahahahha dat is een vraag die ik alleen van jou kan verwachten, soms slaap ik wel eens naakt ja, maar meestal alleen met mijn onderbroek aan, verder wil ik niets om mijn lichaam hebben als ik ga slapen.

Vraag 10: Ben je wel eens weggelopen bij een optreden dat je dacht wat een k.tpubliek

Antwoord Rob: Ik ben nooit weggelopen voor het plubliek, nee ik heb tot nu toe gelukkig nog nooit problemen gehad met het publiek, maar ik ben wel eens weggelopen van een optreden door de eigenaar van een zaak, die dacht doordat hij me geboekt had dat hij ook op een rare manier de baas over me kon spelen en me geen blik waardig te gunnen, nou daar was ik zo klaar mee, ik heb heb gezegd dat hij het optreden zelf kon gaan doen en ik ben naar huis gegaan.

Barbara hartelijk bedankt voor jouw vragen, ik heb naar mijn mening de 10 leukste van jou eruit gepikt. Barbara heeft op het internet ook haar eigen plekje, neem daar ook eens een kijkje allemaal 

Barbara bedankt.

www.dannielle.punt.nl 


De tien vragen van Daantje

Vraag 1:  Twintig vragen en dat keer duizenden fans en dan dat ook nog eens lezen en de juiste kandidaat zoeken, vinden jullie dat niet moeilijk, of is het juist een uitdaging.

Antwoord Rob: Dat is gelijk al lachen hahahhaha, ik kan je melden dat er wel vele interviews binnen zijn gekomen, maar gelukkig ook weer niet zoveel als jij in gedachten hebt, dus het valt mee en ik vond het erg leuk om te zien wat voor vragen sommige mensen hadden, want ook zijn er vele mensen geweest die maar een paar vragen stuurde, maar het ging om twintig vragen, dus helaas komen die helemaal niet aan bod. 
 
 
Vraag2:  Je hebt een leuke site en je bent bijna de enige artiest die antwoord geeft
, vind je dat soms niet moeilijk en blijf je dat doen? 

Antwoord Rob: Dank je wel, ja ik ben heel blij met de site en dat terwijl ik nooit een site wilde hebben. Maar goed, ja het antwoord geven dat ik iedere ochtend doe vind ik zelf echt heel erg leuk om te doen en dat mag ook best moeilijk zijn, soms denk ik inderdaad wel eens, pfffffffffff wat moet ik daar nu weer op zeggen, maar op een gegeven moment komt het vanzelf en ik zie om me heen dat er meerdere artiesten zijn die het nu gaan doen.  

Vraag 3:  Wilde je als kind al zanger worden of was dat totaal iets anders.

Antwoord Rob: Nee als kind had ik niet de gedachten om zanger te worden, als kind was ik gewoon kind en dacht daar niet bij na, ik denk net als ieder ander kind dat ik wel iets geroepen zal hebben, maar op latere leeftijd is dat zingen pas gekomen. Voor het zingen heb ik eerst nog een aantal jaren met paarden gewerkt, verder heb ik nog vele dingen gedaan. Maar als ik van tevoren had geweten wat voor een rot vak het zingen kan zijn, waarin vele collega's je niets gunnen en over je lullen, dan had ik misschien wel een ander vak gekozen, maar zo zal het wel in ieder vak zijn denk ik. 
 
Vraag 4:  Vroeger heb je veel voor en met piraten zenders gedaan en nu dan internet
, moet je het daarvan hebben of vind jij van niet 

Antwoord Rob: Ja klopt, dat was een leuke tijd om mee te hebben gemaakt, ik heb toen ook de piratentoer gedaan door Nederland en België, was echt te gek en heel gezellig. Helaas zijn er niet veel piraten meer, aan de andere kant zijn er op het internet gelukkig wel weer een heleboel te vinden die het Nederlandse lied een warm hart toedragen.

Vraag 5:  Je hebt een vaste vriend die overal met je naar toe gaat dat lijkt me prettig is vriendschap belangrijk voor je en weet je ook wie je echte vrienden zijn  (want zoals mijn lievelings nummer zegt zeg me nou waar zijn ze nu waar zijn je vrienden van toen)

Antwoord Rob: Ja ik heb een vriend die heet Minne, die echt heel vaak met me mee is, niet altijd, maar vaak wel, buitenom dat hij vaak mee is, is hij ook vaak bij ons thuis, door de jaren heen kom je vaak mensen tegen waar je mee omgaat, maar na een tijdje vervaagd dat weer, nou dat is met Minne dus niet, we bellen elkaar bijna iedere dag, dus ja dan kun je wel spreken van een vriend ja. Verder zijn er vele mensen die zeggen dat ik hun vriend ben, dat mag, maar ik zeg altijd, ik zoek ze liever zelf uit.    
 

Vraag 6: Hou jij je veel bezig met wat andere collega's doen

Antwoord Rob: Alleen als ze mijn interesse wekken, anders niet nee, dus er zijn wel collega artiesten waar ik regelmatig naar kijk en waar ik contact mee heb ja. 

Vraag7) Vind je het soms niet vervelend als een andere collega iets doet dat ze bij jouw gaan klagen in je gastenboek bij 1 zo'n beklag heb ik nog zoiets van tja maar als meerdere dat gaan doen heb ik zoiets van jammer want het is jouw site en men weet dan ook wel dat jij antwoord geeft heb je dan niet zoiets van ga bij diegene klagen en hou het gezellig of maakt het je niks uit?

Antwoord Rob: Ik weet niet of je dat gezien hebt, maar er is in mijn gastenboek wel eens wat voorgevallen over een andere artiest, ik vind dat niet erg, want meestal zijn het de dingen die in het leven gebeuren, of wat er dan net gebeurt is. Wel doe ik het zo, dat als ze echt een collega artiest aanvallen, dat ik ze dan doorverwijs naar de site van degene waar het om gaat ,verder zeg ik de mensen hoe ik er eerlijk over denk, zodat ze weten wat mijn mening is. Verder mag eigenlijk iedereen zeggen in mijn gastenboek wat ze willen, als het maar netjes blijft, discrimineren en iemand echt beledigen pik ik ook niet, die gaan eruit en bij een tweede keer blok ik ze voor mijn gastenboek.

Vraag 8: Je lieftalige vrouw Danielle die we uitraad niet kunnen vergeten doet je website en dat doet ze goed maar het lijkt me veel werk ook al krijgt ze soms wel hulp maar heeft ze nog wel tijd voor andere dingen

Antwoord Rob: Ik zal je vertellen, tot voor kort wisten wij niet eens hoe we een letter op een site kregen, we wisten helemaal niets ervan, nu is Danielle de webmaster van mijn site, daar ben ik heel blij mee, want als je dat aan derden over moet laten gaat dat 9 van de 10  keer niet goed. Gelukkig kunnen wij het nu met zijn tweeën heel goed bijhouden en ja gelukkig hebben we voor als we er helemaal niet meer uitkomen ook nog lieve vrienden die we dan kunnen bellen, verder heeft Danielle nog heel veel dingen die ze doet en waar ze tijd voor heeft.  
 
Vraag 9: 30 juni 2006 is het concert in de Pepsi stage  van andré zijn verjaardag en dat zal vast een dag zijn om niet te vergeten, denk je dat dré  trots op je geweest zou zijn

Antwoord Rob: Ja dat zal zeer zeker een dag worden om niet te vergeten, met een lach en een traan, ik kan je vertellen dat ik daar toch al zenuwachtig over ben hahahaha en het is nu pas 20 juni, dus kun je nagaan hoe erg het nog moet gaan worden hahahahha, maar of André trots zou zijn op mij dat weet ik niet, ik hoop dat als er na dit leven iets is (en dat is iets wat ik hoop) dat hij van bovenaf kan zien wat ik en al zijn fans doen voor hem en ja dan hoop ik in ieder geval dat als ik straks ook naar boven zal gaan, dat hij zal zeggen, heee Zorn, knuppel, nog bedankt dat je dat nummer voor me gemaakt hebt. 

vraag 10:  Je bent een levensgenieter en denkt soms mijn tijd komt wel maar denk je soms niet van ik wil meer dan dit 

Antwoord Rob: Ja ik vind het leven zo mooi dat ik in mijn leven vaak heel bang ben om dood te gaan, dat belemmerd je leven heel vaak vind ik, daarom is het ook zeker zo dat ik veel en veel meer wil, ik heb een goed leven hoor, daar niet van, want ik ben gezond, maar ja het is nu eenmaal zo dat ik met het zingen veel meer wil, of dat ooit zal lukken zal de toekomst uitwijzen.

Daantje Bedankt.
 

www.daantjesplace.punt.nl